Yritystiedot

MiGame on vuonna 2009 perustettu pelien ja pelitarvikkeiden erikoisliike. MiGame maahantuo suurta valikoimaa peli- ja pelituotteita, palvellen niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä, aina yksittäiskappaleiden toimituksista laajempiin tilauskokonaisuuksiin ja tukkutoimituksiin asti.

Oman maahantuonnin sekä verkkokaupassa saatavilla olevien tuotteiden myymisen ohella MiGamen toiminta perustuu asiakaslähtöiseen tuotteiden hankintaan. Kysyttyjä tuotteita hankitaan tukkuerittäin, joista varastoon jäävät kappaleet listautuvat verkkosivun Tuotteet-osioon vapaasti kaikkien tilattavaksi. Mikäli hakemaasi tuotetta ei vielä listaltamme löydy, kysy sille tarjous!

Katso verkkosivumme ohjeet ja yhteydenottotavat ohjesivuilta.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden 24h asiakaspalvelunumerossamme 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti).Toimitustavat

Posti: Tilatut pienikokoiset tuotteet (1-2 peliä, pienet tarvikkeet) toimitetaan kirjeenä postikuluilla 1.80e kaikkialle Eurooppaan. Suurempien tilausten ja tuotteiden postitus hinnoitellaan painon mukaan. Tarkat toimitushinnat ilmoitetaan aina tuotteiden esittelysivulla, ostoskorissa sekä tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lopullista vahvistamista.

Nouto: Kaikki tuotteet ovat myös noudettavissa. Tuotteiden noutopiste sijaitsee Helsingissä osoitteessa Arabiankatu 12 (00560-alue). Noutopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Ilmoitamme tilauksen jälkeen sähköpostitse, kun tilaus on noudettavissa - Helsingissä sijaitsevat varastotuotteet ovat noudettavissa aina jo samana päivänä.Maksutavat ja -turvallisuus

Tilauksen voi maksaa tilauksen tekemisen yhteydessä verkkopankkien verkkomaksupainikkeilla (Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken), Visa, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tai e-mail ennakkolaskulla. Vaihtohtoisesti tilauksen voi tehdä Everyday- tai Joustoraha-laskulla, jolloin tuotteet voi maksaa laskulla ne vastaanotettuaan.

Kaikki maksutapamme tilauksen laskutus mukaan lukien ovat täysin lisämaksuttomia, pois lukien Joustoraha-laskulla tilaaminen, jolloin Joustoraha veloittaa laskukohtaisen laskutusmaksun 4,90 euroa.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4). Maksukaista on Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva kotimainen maksulaitos. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

E-mail ennakkolasku valittaessa lähetämme tilauksen vahvistuttua sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet: