MiGamen uusi verkkokauppa pilotissa

Olemme alkavan kesän kunniaksi raikastaneet, tai todellisuudessa oikein rankallakin kädellä uudistaneet, MiGamen verkkosivun. Edellinen sivusto juonsi juurensa vuoteen 2009 asti, ja vaikka sivustoa on päivitetty vuosien saatossa, alkoi se jo vuoden 2017 puolella jäämään jälkeen sekä teknisesti että toiminnallisuuksiensa osalta.

MiGamessa vierailee päivittäin tuhansia kävijöitä ja tilauksia ropisee tiuhaan. Vaikka bisnes pyörii hyvin, haluamme tarjota asiakkaillemme jotain vielä parempaa, kauniimpaa, tuoreempaa ja helppokäyttöisempää. Uudistuksen pohjalla on myös yrityksen halu pysyä kehityksen etulinjassa, mitä mm. asiakaspalvelumme ja tuotevalikoimamme osalta olemme aktiivisesti pystyneet edistämään jo ennen tätä suurempaa IT-pohjaista panostusta. Nykymaailmassa tekniikka on kuitenkin kehityksen veturi, ja mm. mobiiliystävällisyys, monikanavaisuus ja ostamisen helppous ovat ensisijaisia sekä asiakastyytyväisyyden, että myös liiketoiminnan kehittymisen kannalta.

29.5.2017 alkaen julkaisemme verkkokaupan pilottiversion asiakkaidemme käytettäväksi osoitteessa https://kokeile.migame.fi. Haluan painottaa, että kyseessä on kokeiluversion ajan vielä lopputulokseltaan täydelliseksi viilaamaton versio. Oleellisimmat toiminnallisuudet sivustolta jo löytyvät, mutta pientä viilausta on vielä edessä ja tarpeen siellä täällä – ulkoasua, marginaaleja, tuotenostoja, ostoprosessin helppoutta ja mm. sisältöä (myös tämä blogi on yksi uusista päänavauksista!) tullaan täydentämään.

Pilotin ajan myös vanha sivusto tulee pysymään käytössä tutussa osoitteessa www.migame.fi, ja tilauksen voi tehdä kumman tahansa sivuston kautta. Kerätäksemme asiakaspalautetta uudistuksesta ja kannustaaksemme pilottiin osallistumista tarjoamme kaikki verkkokaupan tuotteet pilottisivuston puolella pienellä alennuksella (eli kaikki tilaukset pääsee tekemään heti edullisemmin pilotin puolella), minkä lisäksi kiitämme kaikkia pilottisivuston kautta yli 20 euron arvoisen tilauksen tehneitä ja palautetta kokemuksestaan antavia alennuskupongilla seuraavassa tilauksessa käytettäväksi.

Palautteen ei tarvitse olla kirjallisesti täydellinen tai romaanin pituinen, vaan esimerkiksi ”3/5 toivoisin somen ja tuotearvostelujen olevan paremmin näkyvissä” riittää hyvin palautteeksi. Myös kehitysehdotukset ovat erittäin tervetulleita, ja myös niistä palkitsemme mielellämme alennuskupongeilla tilauksen tekemisestä riippumatta!

Palautetta voi antaa sähköpostitse asiakaspalvelullemme: asiakaspalvelu@migame.fi tai vaikka Facebook-kanavallamme tai Facen yksityisviestillä!

Iloista testaamista ja hyvää kevään alkua kaikille asiakkaillemme ja vierailijoillemme!

Jaa tämä artikkeli

Vastaa