Uusia ennakkojulkaisuja kesän 2017 alkuun

Tulevina päivinä julkaistaan useita huippu-uutuuksia: kuun ensimmäisenä perjantaina 2.6.2017 Tekken 7, heti seuraavana perjantaina 9.6.2017 Dirt 4 ja vielä loppukuusta 30.6.2017 Crash Bandicoot N. Sane Trilogy!

Tekken 7 julkaisuun aikaa

2017/06/02 00:00:00

Tekken 7

Tekken 7 on kauan odotettu legendaarinen taistelupeli, joka saapuu nyt ensimmäisen kerran uuden sukupolven konsoleille.

Rakkaus, kosto tai ylpeys – jokaisella on omat syynsä armottomiin taisteluihin, jotka käydään Mishiman perheen klaanien välillä.

Peli sisältää yli 30 pelattavaa hahmoa, uuden taistelumekaniikan, uudet kartat, uusia hahmoja, täysin vapaan taistelutyylin, pelitunnelman ja HD-tasoisen grafiikan.

 

Dirt 4

DiRT 4 vie ralliautopelien intohimon, aitouden ja lajin vaarallisuuden aivan uudelle tasolle.

Perinteisten ralliautojen lisäksi mukana on nyt myös tehokkaat avolavamaasturit ja landrush-ajokit, jotka on tarkoitettu rosoiseen maastoon.

Mukana on nyt myös Your Stage –pelimuoto, jossa voit väsätä omia uniikkeja ratoja voiden jakaa tekemäsi radat ystäviesi kanssa tai haastaa heidät kisaan radallesi.

 

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Peli sisältää pelit Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ja Crash Bandicoot 3: Warped. N. Sane Trilogy on luotu alusta asti uudelleen käyttämällä uusinta teknologiaa, äänittämällä alkuperäinen näyttelijäkaarti uudelleen ja luomalla tuoreita malleja, mitkä tuovat sarjan klassisen pelattavuuden täysin uudelle sukupolvelle.

Kohtaa jälleen ensimmäisen seikkailun ilkeä tohtori Neo Cortex ja pilaa hänen pahat suunnitelmansa rakentaa geneettisesti muokattu kätyriarmeija, luistele ja lennä rakettirepulla jatko-osassa läpi suurempien ja vapaasti kuljettavien kenttien, ennen kuin pompit läpi ajan ja avaruuden sarjan monta maailmaa kattavaan Warped-finaaliin.

Jaa tämä artikkeli

Vastaa