Uusi verkkokauppa julkaistu!

Yllättävän pitkäksi ja haastavaksi venynyt verkkokauppamme uudistusprosessi on valmistunut! Kuka olisi uskonut, että IT-projektista tulee oletettua haastavampi ja sen aikataulu venyy… ei varmaan kukaan projektiin koskaan ryhtyvä, mutta niin siinä aina tuntuu käyvän.

Liikkuvia muuttujia ja riippuvuuksia on projektissa kuin projektissa niin paljon, ettei kaikkia voi mitenkään huomioida etukäteen. Verkkokaupan ulkoasu, näytettävät tuotetiedot ja varastonhallintajärjestelmään yhdistäminen, tilausten muodostumis- ja hallintalogiikka, asiakastilin toiminta, useat API:t liitännäisiin järjestelmiin, kassan toiminta ja toimitusvaihtoehdot… Kanban-seinällämme oli lopulta satoja post-it-lappuja, mutta ne kaikki on saatu nyt valmistettua ja toteutuksen yhteydessä nousseet bugit liiskattua.

Suuri kiitos uudistusprojektissa kuuluu myös teille, MiGamen asiakkaat! Julkaisumme pilottiversion sivustosta käytettäväksi 29.5.2017 ja kesän yli jatkuneesta pilotista on saatu paljon palautetta, niin konkreettisia parannusehdotuksia kuin risuja ja ruusujakin. Kaikki parannusehdotukset on palkittu lahjakorteilla – ilman asiakkaita ei olisi yritystäkään, ja haluamme tällä tavalla kiittää asiakaskuntaamme myös muutosprosessiin osallistumisesta!

Uusi MiGame tulee tarjoamaan paljon uutta, kaikki asiakkaidemme hyväksi. Uusia toimintoja vanhaan verraten on useita (kuten edellisessä blogahduksessa mainittu, vanhan sivustomme oli toisaalta jo aika jättänyt, joten näin on oletettavaakin): uutta on mm. asiakastilit ja tilauksen tilan & toimituksen seuranta asiakastililtä, useita uusia toimitus- ja tilauksen maksuvaihtoehtojaselkeämpi navigaatio ja tuoteryhmät, blogi, uudenlaisia tuotenostoja ja suosittelujamobiiliystävällisyysparempia yhteydenottotapoja ja proaktiivisia informaatiosivuja, sekä totta kai täysin uusi ulkoasu – nämä vain joitain uudistuksia mainitaksemme.

Toivottavasti nautitte uudesta sivusta yhtä paljon, kuin me – tämä on tehty ennen kaikkea asiakkaiden hyväksi ja ostokokemuksen parantamiseksi. Otamme edelleen erittäin mielellämme vastaan palautetta sivustosta – palautetta voi antaa esimerkiksi tämän blogitekstin kommentteihin, tai sähköpostitse asiakaspalvelullemme: asiakaspalvelu@migame.fi

Hyvää alkanutta syksyä ja hienoja pelihetkiä loppuvuoden huippupelien parissa!

Jaa tämä artikkeli

Kommentit (2)

  • AmosX Vastaus

    Piristävä sivusto, huomaa heti että esim. VPD:n ja Konsolinetin sivut jäävät paljon teistä jälkeen

    13.10.2017 klo 21:40
  • Dome Vastaus

    Sivusto näyttää oikein hyvältä 🙂

    17.12.2017 klo 03:41

Vastaa