-71%

Xbox One: Halo Wars 2

54,80  15,70 

Halo Wars 2 (PC/XONE) latauskoodi. Latauspaikka: Xbox Live.

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

PC versio tulee asennus levyinä ja Xbox peli tulee latauskoodina jonka voi lunastaa xbox live kauppapaikasta.

Tukee Xbox Play Anywhere -ominaisuutta: voit pelata lisämaksutta sekä Xbox Onella että Windows 10 –tietokoneella.Reaaliaikastrategia tekee räjähtävän paluun Halo-universumiin Halo Wars 2 -pelissä.Johda Spartaneita, Warthogeja ja muita klassisia Halo-taistelujoukkoja raaassa sodassa pelottavaa uutta vihollista vastaan kaikkien aikojen suurimmalla Halo-taistelukentällä.Täysin uusi, toiminnantäytteinen tarina – Halo Warsin sankarit löytävät itsensä – ja galaksin – entistä suuremmasta vaarasta.Upouusi, Halo 5:n tapahtumia seuraava tarina kerrotaan toiminnantäytteisissä tehtävissä legendaarisella Halo-kohteella nimeltään Ark.Pelaajat komentavat strategisesti ylivoimaista tulivoimaa massiivisissa taisteluissa pelottavaa vihollista vastaan, joka uhkaa UNSC:tä ja koko ihmiskuntaa.Luo Halo-armeijasi rakentamalla tukikohtia, valmistalla ajoneuvoja ja kokoamalla joukkoja.Johda ne valtaviin taisteluihin, jotka kattavat outoja ympäristöjä valtavassa kampanja- ja moninpelikarttojen kokoelmassa.Moninpelisotaa – pelaa ystävien kanssa tai heitä ja Xbox Live -yhteisöä vastaan jopa 3 vs 3-otteluissa.Upouusia yksiköitä räjähtävällä tulivoimalla, taistelun kulun kääntäviä johtajia erikoiskyvyillä ja jännittäviä moninpelitiloja kättesi ulottuvilla, kun käyt sotaa erilaisilla kartoilla.Blitz: suora komento on täysin uusi tapa kokea Halo Wars ja reaaliaikaiset strategiapelit.Se yhdistää taktisen taistelun korttipohjaisiin strategioihin.Pakka on Blitz-tilassa armeijasi, kun muodostat voimakkaiden Halo-ajoneuvojen ja -joukkojen yhdistelmiä ja komennat yksiköitä kiihkeissä verkko-otteluissa tai yksin vihollisaaltoja vastaan.Verkkomoninpeli 2-6 pelaajaa.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox One

Alakategoria

Pelit

Genre

Räiskintä

Ean

5050013405021

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox One: Halo Wars 2”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.