-33%

PS4: Digimon World: Next Order

44,80  30,00 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Tervetuloa Digimonin anime-maailmaan, jossa uudet seikkailut ja tarinat odottavat sinua. Lähde selvittämään haasteita Takuton ja Shikin seurassa outoon Digimon maailmaan.Avoin ja interaktiinen peliympäristö, jossa on ajankulku, erilaiset sääolosuhteet, tapahtumat ja viholliset. Kasvata oma Digimon ja luo läheinen suhde omaan siihen. Ensimmäistä kertaa kaksi Digimonia seuraa sinua matkallasi, joiden avulla voit rakentaa kaupungin takaisin entiseen loistoonsa.Mukana on yli 215 Digimon-hahmoa animaatiosarjasta.Taistele vihollisia vastaan, tutki eloisia ja mukaansatempaavia ympäristöjä todellisuudessa ja digimaailmoissa.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Pelit

Genre

Roolipelit

Ean

3391891991452

Tuottaja

NamcoBandai

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: Digimon World: Next Order”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.