-100%

Xbox One: Torment: Tides Of Numenera

10001,79  12,70 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Kuvaus

Torment Tides of Numenera on niin kutsuttu henkinen jatko-osa Planetscape Torment roolipelille, joka vie Sinut scifi-fantasiamaailmaan.Numenera on loistava visio yhdeksännestä maailmasta, jossa hyperkehittyneet sivilisaatiot ovat nousseet valtaan.Pelissä käsitellään taidokkaasti mm. kuolemattomuutta, jälleensyntymää ja muistinmenestystä.Hahmonluonnissa voit säädellä voimaa, nopeutta, älykkyyttä, erikoistaitoja ja päättää oletko enemmän supliikki- vai miekkamies.Tormentti tarjoaa juonipohjaisen kokemuksen, jossa tapahtumat hoidetaan pääsääntöisesti dialogivalinnoilla.Useat vaihtoehdot vaativat virtuaalista nopanheittoa ja taidoistasi riippuen toiminnot onnistuvat joko rutiinilla tai sitten ne ovat mahdottomia.Onnistumismahdollisuuksia parannetaan käyttämällä Vaivaa, joka syö toiminnasta riippuen voimaa, nopeutta tai älyä.Kulutettuja pisteitä palautellaan ottamalla tavernassa nokoset tai syömällä jotain rohtoa.DayOne Edition sisältää pelin, soundtrackin, satasivuisen matkailijan oppaan, kartan sekä pelin sisäisiä varusteita.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox One

Alakategoria

Pelit

Genre

Roolipelit

Ean

5902385104173

Tuottaja

 InXile Entertainment

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox One: Torment: Tides Of Numenera”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...