-72%

Xbox One: Outlast Trinity

42,70  11,80 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Kuvaus

Outlast Trinity sisältää kolme Outlast-peliä, jotka ovat Outlast, Outlast Whistlebower ja Outlast 2.
Outlast-pelit ovat ensimmäisen persoonan selviytymispelejä kauhunsekaisissa ympäristöissa. Pelin päähenkiloilla ei ole kykyjä taisteluihin, joten heidän mahdollisuudet ovat paeta, piiloutua tai kuolla. Päähenkiloiden ainoa ase on kamera, jota käyttamällä voit kuvata pelin tapahtumia ja saada käsityksen mitä ympärillä tapahtuu. Kamera toimii myos pimeässä ja auttaa sinua myös navigoimaan pelissä eteenpäin. Outlast 1 sijoittuu Coloradon kaukaiseen vuoristoon, jossa on Mount Massiven mielisairaala. Olet Miles Upshur, riippumaton toimittaja, joka saatuaan vahvan vihjeen rikollisuuteen päättää murtautua tähän salamyhkäiseen mielisairaalaan. Kun laitoksen kauhuudet ja salaisuudet alkavat paljastua ainoa toivosi on paeta sairaalasta ehjin nahoin.

Outlast Whistlebower jatkaa tarinaa siitä mihin edellinen peli päättyi. Tällä kertaa olet Murkoff-yhtioon soluttautunut koodari Waylon Park. Yhtio hallitsee sairaalan johtoa ja siellä tehtäviä tutkijoiden ja lääkäreiden puuhaamia vastuuttomia kokeita, joita he suorittavat sairaalan potilaille. Luvassa onkin piinaavaa jännitystä, säikähdyksiä ja pelon sekaisia tunteita.

Outlast 2 sijoittuu Arizonan erämaahan, jossa olet tutkiva journalisti Blake Langermann. Blake putoaa helikopterilla vaimonsa Lynnin kanssa keskelle Arizonan maissipeltoja heräten yksin keskeltä pientä kylää. Blake lähtee etsimaan Lynnia apunaan vain kamera. Hän etenee kylässä yhä syvemmälle sen salaisuuksiin ja sekaantuu paranormaaleihin ilmioihin. Blake tajuaa, että tämän perässä on useita murhanhimoisia kultisteja ja selvittaa tiensä tiheiden maissipeltojen läpi karistaen vihamieliset kyläläiset kannoiltaan.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox One

Alakategoria

Pelit

Genre

Roolipelit

Ean

5051892207898

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox One: Outlast Trinity”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...