PS4: Sony Playstation PSN Plus-kortti 12kk (PS4/PS3/PSP/PS Vita)

59,00 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Kuvaus

12kk jäsenyyteen oikeuttava PSN-koodi toimitetaan tilauksen tekemisen jälkeen sähköpostitse. Jos haluat tuotteen postitse, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!

Pelaa enemmän, maksa vähemmän

PlayStation Plus -jäsenenä saat enemmän irti PlayStation konsolistasi. Nauti premium- ja yksinoikeusominaisuuksista, kuten peleistä ja muusta sisällöstä, PSN-jäsentoiminnoista ja monista muista eduista.

Pelit: PlayStation Plus tarjoaa nyt entistä enemmän vastinetta rahoillesi, kun saat käyttöösi valtavan valikoiman ladattavia pelejä ja Blu-ray Disc -pelien digitaaliversioita ilman lisämaksua. PlayStation Plus -jäsenille on aina tarjolla vähintään 10 peliä, ja vuoden aikana saat jäsenyyden hinnalla yli 45 peliä.
Pelien kokeiluversiot: kokeile valittuja PlayStation Network- ja Blu-ray Disc -julkaisuja tunnin ajan ennen ostoa. HUOM! PlayStation Plus -jäsenyydet ovat maakohtaisia ja sopivat yhteen ainoastaan saman maan PSN-tilin kanssa.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Tarvikkeet

Ean

0711719242499

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: Sony Playstation PSN Plus-kortti 12kk (PS4/PS3/PSP/PS Vita)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.