-13%

PS4: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

46,80  40,70 

Availability: Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 010-022 31)
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Vanhalla kunnon ysärillä naughty dogin crash bandicoot oli Sony Playstation 1 konsolin epävirallinen maskotti joka veti kevyesti vertoja jopa super mariolle. Uutta crash bandicoot peliä on odotettukin jo monia vuosia ja nyt viimein tuo pussimäyrä tekee paluun Playstation 4:lle HD remastereiden muodossa. Pelit on luotu uudestaan alusta asti nykyisillä teräväpiirtografiikoilla ja alkuperäisten ääninäyttelijöiden suoritukset on äänitetty uudelleen sekä vanhat klassikkomusiikit on myös mixattu uusiksi tätä kokoelmaa varten. Ehdottomasti yksi vuoden odotetuimmista peleistä. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sisältää remasteroidut versiot peleistä – Crash Bandicoot (1996) Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back (1997) Crash Bandicoot 3: Warped (1998)

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 010-022 31)

Postiluokka

Kirje

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Pelit

Genre

Tasohyppely

Ean

5030917211034

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.