-19%

PS4: Playstation Network Card (PSN) 20 EUR (Suomi)

26,80  21,80 

PlayStation Network Card (PSN) 20 $ (USA) latauskoodi. Latauspaikka: PSN.

Availability: Päävarasto
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

20 euron arvokortti PlayStation Network:ssa käytettäväksi. Toimii niin PS4, PS3, PSP kuin PS Vita-laitteilla. Suomen kortti, eli arvo on lunastettavissa suomalaisella PSN-tilillä.

20 euron PSN Plus-arvoon oikeutava kortti toimitetaan tilauksen tekemisen jälkeen sähköpostitse. Jos haluat tuotteen postitse, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!

Lisätiedot

Varastopaikka

Päävarasto

Postiluokka

Kirje

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Pelit

Ean

0711719895633

Tuottaja

Sony

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: Playstation Network Card (PSN) 20 EUR (Suomi)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Everyday-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...