PSP: Secret Agent Clank (PSP Essentials)

Ohjaa pieni robottisankari Clank maailman mahtavimmaksi salaiseksi agentiksi tässä hulvattomassa PSP-pelissä!

Kuvaus

Pieni robottisankari ottaa nyt ensimmäistä kertaa ohjat Ratchet & Clank -sarjassa. Hän on oman hulvattoman pelinsä pääosassa maailman mahtavimpana salaisena agenttina.

Etsit Clankina johtolankoja, jotka todistavat Ratchetin viattomuuden, hänet kun heitettiin vankilaan rikoksesta, jota hän ei tehnyt. Kun käytössäsi on supervakoojan aseet, kojeet ja vimpaimet, pystytkö vapauttamaan parhaan kaverisi?

* Käytä Clankin kehittyneitä aseita ja kojeita, kuten kalvosinpommeja, rusettirangeja, termo-optisia kakkuloita ja alati hyödyllistä holomonokkelia.
* Nauti erilaisista pelityyleistä totaalisesta toiminnasta ovelaan hiiviskelyyn ja aivoja jäytävien pulmien ratkaisemiseen.
* Aja huippuluokan vakooja-ajoneuvoilla, kuten pikaveneillä, lumilaudoilla ja urheiluautoilla.
* Matkaa avaruuslomakohteisiin, huipputurvallisiin vankiloihin, galaksien välisiin kasinoihin ja niiden tuolle puolen

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Uusi & Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PSP

Alakategoria

Pelit

Genre

Action & Seikkailu

Ean

0711719131472

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PSP: Secret Agent Clank (PSP Essentials)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.