Wii: Tournament of Legends

21,70 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Kuvaus

Legendaaristen ja mytologisten olentojen hurjaa mittelöä!

Tournament of Legends vie pelaajat huikeiden taisteluiden maailmaan, yksin tai kaksin, tarjoten lauman erilaisia sotureita ja taistelijoita mytologisten olentojen moninaisista riveistä. Mukana ovat muiden muassa minotauri, voimakas gladiaattori, mahtava valkyyria sekä monia muita tarinoiden legendoja.

Nämä taistelijat käyvät mittelöön fantastisilla areenoilla mitä uskomattomin eri asein, taikahökkäyksin ja muine erikoiskykyineen! Olipa kyseessä sitten hämmästyttäviä lähitaisteluhökkäyksiä, ihmissöjäleijonia tai tappavia nuolisateita ja myrkkykäärmeitä, luvassa on taianomaista ja tarunhohtoista taistelua upeassa 3D-maailmassa!

– Upeat, täysin animoidut 3D-hahmot.
– Eri haarniskanosiin kohdistuvat vauriot, joita voi mös korjauttaa taistelussa.
– 10 mahtavaa legendaa: minotauri, gladiaattori, valkyria, kivigolemi, gorgon, auringon jumalatar, demoni, pronssimies sekä luurankosoturi ja kuolonjumala!
– 10 erilaista teräasetta yhden ja kahden käden taisteluihin
– 40 erilaista loitsuhökkäystä ja 10 aselumousta: Jupiterin myrsky, Thorin nyrkki, salamahökkäykset ja monet muut!
– Tee kauppaa aseilla ja lumouksilla muiden hahmojen kanssa
– Treenaa soturiasi harjoitusalueella ja hio taitossi huippuun

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Wii

Alakategoria

Pelit

Genre

Koulutus

Ean

5055277006731

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wii: Tournament of Legends”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...