-20%

3DS: Generator Rex: Agent Of Providence

8,50  6,80 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Kuvaus

Cartoon Networkin suosittuun animaatiosarjaan perustuva toiminta-seikkailu teinipoikien makuun. Olet teinisankari Rex ja tehtäväsi on taistella aikaa vastaan estääksesi Van Kleiss ja hänen kätyrinsä tuhoamasta maailmaa.

Luvassa on nopeaa toimintaa viidakon syvyyksissä, polttavilla aavikoilla ja miljoonakaupunkien sydämissä. Ota konnat kiinni ja ole koko maailman teinisankari!

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

3DS

Alakategoria

Pelit

Genre

Action & Seikkailu

Ean

5030917101700

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “3DS: Generator Rex: Agent Of Providence”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.