• Kuvaus
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Vuoropohjaisia taisteluita, kristalleja, maailmanluokan ääninäyttelijöitä, upeita välivideoita. Bravely Default on klassinen roolipeli nykyajan ominaisuuksilla varustettuna! Kaikille, jotka pitivät Squaren 90-luvun roolipeleistä.

Tämä eurooppalainen versio perustuu alkuperäisen pelin parannettuun versioon (joka tunnetaan Japanissa nimellä Bravely Default: For The Sequel). Pelin parannukset sisältävät enemmän animaatioita, käyttäjäystävällisemmän käyttöliittymän, kolme uutta vaikeustasoa ja mahdollisuuden säätää vihollisten kohtaamisen todennäköisyyttä.
Hahmot on tehty polygoneista, mutta pelin taustat on käsinmaalattuja ja tästä syystä pelillä on epätavallisen upea ulkoasu, joka vetää vertoja nykyajan roolipeleille.
Voit valita joko japanilaiset tai englantilaiset äänet, mutta pelin tekstit on englanniksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “3DS: Bravely Default”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...