Retro: Retro Freak (12-1 Retro Games konsoli) Premium Inc. Control Adaptor (UK/EU)

5.00 out of 5

195,40 

Availability: Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 010-022 31)
 • Lisätiedot
 • Arviot (1)
 • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 010-022 31)

Postiluokka

Paketti

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Retro

Ean

4711914780105

Tuottaja

PQube

1 arvio tuotteelle Retro: Retro Freak (12-1 Retro Games konsoli) Premium Inc. Control Adaptor (UK/EU)

 1. 5 / 5

  Taivaan lahja (kiireisille) retro-pelaajille

  Hyviä juttuja Retro Freakista. Pelin tallennus onnistuu näppärästi RF:n ohjaimella painamalla Home-painiketta ja valikosta Save. Ihan loistava toiminto jos peli on vaikea, olet kiireinen tai et jaksa pelata monta tuntia putkeen pelin läpäimiseen. Joissakin vanhoissa peleissä ei ole lainkaan tallennus mahdollisuus tai passwordia.

  Pelikasetin tallentaminen microSDHC-muistikortille kestää vain 3-6 sekunnissa, riippuen kuinka paljon tiedosto kasetissa, sen jälkeen pelin pelaamiseen ei tarvitse käyttää pelikasettia, näin pidennät pelikasetin ”elinikää”.

  Kannattaa valita nopean microSD-muistikortin (50 MB/sekunnissa tai enemmän). Nämä koot sopii RF:lle, microSD (256MB – 2GB), microSDHC (4GB – 32GB). Ole tarkkana, helposti tulee ostettua väärän muistikortin eli muistikortin mitat (L x K) 15 x 11 mm. Minulla käytössä SanDisk Extreme Pro microSDHC.

  (SNES:n muotoinen) RF:n peliohjaimen ristiohjain on mielestäni loistava. Voi kuitenkin pelala alkuperäisilläkin.

  Laitteen mukaan tulee HDMI tv-johto, on tietysti terävä-kuvanlaatuinen. Kuvittele millainen olisi pelata originaali Game Boy peliä teräväkuvaisena.

  Jos haluaa vaihtaa peliä kesken pelaamisen esimerkiksi SNES pelistä NES peliin, nopeimmillaan vaihto RF:ssa kestää noin 5 sek. Ajattele miten kauan vaihto kestäisi jos on alkuperäiset laitteet, lisäksi riesana johtoviidakko… 🙂

  Valikon kieli on valittavissa Eng, Jpn, Chn (jonkun päivityksen jälkeen myös Fra, Ger ja Pol).

  Ainoastaan huono asia että RF ei tunnista tai käynnistä repro-pelikasettia.


Lisää arvio

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.