PC: A Game of Thrones: Genesis (latauskoodi)

19,50 

PC: A Game of Thrones: Genesis latauskoodi. Latauspaikka: Steam.

Availability: Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

A Game of Thrones: Genesis latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Pelikentällä – Genesis ”upottaa sinut taistelujen ja intrigaatioiden keskelle, jotka ovat muuttaneet Westerosin kuningaskuntaa. Nymerian saapumisesta Dorne-valtakuntaan” Muiden ”heräämiseen Wallin yli, sinä tulet asustaa A Game of Thrones -sagan alkuperää yli 1000 vuoden historian kautta osallistumalla Westerosin perustajuisiin tapahtumiin ja suurimpiin taisteluihin.
Tässä suuressa strategiapelissä voitto ei välttämättä johdu raakajohtosta. Voit päättää käyttää sotilaallista lähestymistapaa ja vastustaa vastustajia, kuristaa heidät taloudellisessa sodassa tai jopa käyttää likainen temppuja ja diplomaattisuutta poliittisesti murskata heitä. Taistelu ja petos ovat kaikkialla ja voivat olla tehokkaampia kuin tehokkain armeija. Joten katsokaa selkääsi ja näytä armoa, jos haluat pitää istuvan Iron Throne -laitteessa.

Lisätiedot

Varastopaikka

Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Genre

Steam

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PC: A Game of Thrones: Genesis (latauskoodi)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.