-56%

PC: Zenith (latauskoodi)

29,00  12,70 

PC: Zenith latauskoodi. Latauspaikka: Steam.

Availability: Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Zenith latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Zenith on toimintaroolipeli, jossa yhdistyvät roolipelien kulta-ajan tuntu ja reilu annos huumoria ja parodiaa. Pelissä on vankka tarina, joka tapahtuu kymmenien epätavallisten hahmojen kansoittamassa fantasiamaailmassa. Seikkailu, raunioiden tutkiminen, maailmanlopun aiheuttaminen vahingossa, maailman pelastaminen… olet tehnyt ne kaikki ja niin on Arguskin. Suoraan sanottuna häntä alkaa jo kyllästyttää. Hän oli ennen velho, mikä oli ihan kivaa, mutta hän on jo yli 30 ja haluaa asettua aloilleen kaikessa rauhassa. Se ei kuitenkaan ole ihan helppoa, kun piikkitukkaiset pellet raahaavat valtavia miekkojaan ympäriinsä ja pilaavat kiveyksen. Erityisesti, kun yrität pitää vaarallisen artifaktin piilossa sekaantuvilta sankareilta, joista jokainen kuvittelee olevansa se yksi ainoa valittu.

Lisätiedot

Varastopaikka

Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Genre

Steam

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PC: Zenith (latauskoodi)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.