-53%

PC: A Story About My Uncle (latauskoodi)

9,70  4,60 

PC: A Story About My Uncle latauskoodi. Latauspaikka: Steam.

Availability: Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

A Story About My Uncle latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Story About My Uncle on ensimmäisen henkilön seikkailupeli noin pojasta, joka etsii kadonnutta setäänsä ja päätyy maailmaan, jota ei voi kuvitella olemassa. Ota avuksi setäsi salaperäisiä keksintöjä, joiden avulla voit hypätä uskomattoman korkealle ja kauas kauniille maisemille, paljastaa vihjeitä setäsi olinpaikalle ja tavata fantastisia olentoja, jotka auttavat sinua matkallasi.

Liikkuminen A Story About My Untassa on ratkaiseva osa sen ydinpelaa – keskittyminen maailman kiihdyttämiseen kouralla, joka antaa pelaajalle upean nopeuden ja vapauden tunteen. Soiltaa pelimaailman kautta, jossa on ainutlaatuinen taidetyyli ja salaperäinen tarina, joka paljastaa sinut.
Avainominaisuudet
Grappling hook: Tehokas mekaanikko, joka antaa sinulle tunteen nopeutta, virtausta ja huimausta, kuten et ole koskaan kokenut ennen.
Tutki maailmaa: Käy ihana ja jännittävä maailma – paratiisin luolista, kadonneista sivilisaatioista ja ankara, mystisistä maisemista.
Korostus tarinasta: Kun etsit setäsi, tapaatte olentoja omilla tarinoillaan ja kohtaloillaan. Ota aikaa tutkia maailmaa syvemmälle kertomukseen.
Väkivaltainen: Story About My Uncle on ensimmäisen persoonan peli, mutta sitä ohjaa väkivallaton pelattavuus ja painava tarina tarinaan ja tunnelmaan.

Lisätiedot

Varastopaikka

Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Genre

Steam

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PC: A Story About My Uncle (latauskoodi)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.