-25%

PS4: PlayStation Network Card (PSN) 365 Days (Finland) (latauskoodi)

89,40  67,20 

PlayStation Network Card (PSN) 365 Days (Finland) latauskoodi. Latauspaikka: PSN.

Availability: Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin

Kuvaus

PlayStation Network Card (PSN) 365 Days (Finland) latauskoodi. Latauspaikka: PSN. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

äyttämällä ennakkoomaksettua PlayStation Plus-korttia, et tarvitse luottokorttia Plus-jäsenyyden hankkimiseen PlayStation Storessa. Tämä koodi antaa Plus-jäsenyyden 365 päivän ajaksi sille tilille, millä koodi lunastetaan. Koodi on voimassa vähintään ostohetkestä seuraavaan vuoden loppuun.

Vie pelaaminen uudelle tasolle

Liity maailmanlaajuiseen verkkopelaajien yhteisöön ja hyödynnä PS Plus -jäsenenä mahtavat eksklusiiviset ominaisuudet ja edut.

PS4-verkkomoninpeli

Pelaa suosikkipelejäsi ystävien ja muiden Plus-jäsenten kanssa verkkomoninpelitilassa.

Uusia pelejä joka kuukausi

Saat ilmaiseksi kaksi PS4-peliä kuukaudessa ja voit pelata niitä koko Plus-jäsenyytesi ajan.

Eksklusiivisia alennuksia

PlayStation Store tarjoaa Plus-jäsenille vaihtuvia alennuskia, ja liittymällä pystyt hyödytämään PlayStation Storen vain PS Plus -jäsenille tarkoitetut huipputarjoukset.

10 gigatavua pilvitallennustilaa: Voit tallentaa pelisi pilveen ja jatkaa pelaamista millä tahansa PS4-järjestelmällä vain kirjautumalla omaan käyttäjätiliisi.
Pelin jakaminen: Voit ottaa PSN-kaverisi mukaan pelaamaan pelejäsi kanssasi, vaikka kavereilla ei kyseistä peliä olisikaan!
Vote to Play: Äänestä suosikkipeliäsi PS Plus -palvelun kuukauden peliksi.
Ennakkokokeilut: Tutustu uusiin peleihin, demoihin ja betaversioihin ensimmäisten joukossa – käyttöoikeudet myönnetään vain PS Plus -jäsenille.

Lisätiedot

Varastopaikka

Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Latauskoodit

Genre

PSN

Ean

0711719260332

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: PlayStation Network Card (PSN) 365 Days (Finland) (latauskoodi)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.