-20%

PS4: Playstation Network Card (PSN) 365 days (Denmark) (latauskoodi)

85,40  68,20 

Playstation Network Card (PSN) 365 days (Denmark) latauskoodi. Latauspaikka: PSN.

Availability: Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin

Kuvaus

Playstation Network Card (PSN) 365 days (Denmark) latauskoodi. Latauspaikka: PSN. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

PlayStation Network on paikka, jossa voit pelata verkossa, keskustella ystävien kanssa ja ladata pelejä. Tutustu eksklusiivisten tarjouksien maailmaan ja eloisa peliyhteisöihin. Plus, kääntäkää PlayStationin perheen lopulliseksi kotiviihdekeskukseksi.

Tilaa PlayStation Plus ja saat kuukausittain huippupisteitä tilauksen aikana. Hanki alennuksia PlayStation Storesta ja premium-teemoja ja avatareita, jotka tulevat kaveriksi kaverille

Lisätiedot

Varastopaikka

Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Latauskoodit

Genre

PSN

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: Playstation Network Card (PSN) 365 days (Denmark) (latauskoodi)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.