NERF – Elite Modulus ECS10 Blaster

77,40 

Availability: Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 010-022 31)
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Nerf Modulus ECS-10 Blaster on Nerf ase joka tilanteeseen! Sen voi muokata jokaiseen tilanteeseen ja taisteluun. Siinä on tarkkuustähtäin, alas käännettävä kahva, kisko lisäkiinnikkeille sekä kiinnityskisko, joten siihen voi lisätä jopa kahdeksan lisävarustetta! Mukana tulee 12 nuolen Elite Clip -lipas sekä 12 Elite-nuolta, joita voi ampua jopa 28 metrin päähän!

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 010-022 31)

Postiluokka

Paketti

Kategoria

Lelut

Tuoteryhma

Nerf

Ean

5010994859497

Tuottaja

Hasbro

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NERF – Elite Modulus ECS10 Blaster”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.