PC: Worms Reloaded (GOTY) (latauskoodi)

8,40 

PC: Worms Reloaded (GOTY) latauskoodi. Latauspaikka: Steam.

Availability: Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Worms Reloaded (GOTY) latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Kymmenen vuotta Worms ™ Armageddonista ja vuoropohjaisesta sarjakuvauksesta jatkuu Worms ™ Reloaded, uusi versio PC: lle, joka on saatavilla tietokoneella Steamin kautta. Worms ™ Reloaded sisältää jopa neljä pelaajaa online-ja offline multi-player, ääni tuki, laukka hullu uusia aseita (ja palaa joitakin ikonikuvia aseiden brändin juhliin mennyt), saavutukset (* Huomaa: Mac ja Linux versiot ovat pienempi määrä saavutuksia), tuloslevyt, kaikki uudet teräväpiirtoiset maisema-aiheet, joukko loistavia linnoituksia uudelle Fort-tilalle, uusi maisema-editori, uudet pelitilat, hatut, nahat ja puhepankit.
Ylös kaikki pois, on myös erittäin mukana yhden pelaajan kokemus tutorials, deathmatches, kilpailuissa, fort pelejä ja palapelit. Nauti uudesta High Definition -värikuvamootorista, tarkistetusta fysiikasta ja kuuntele viisautta uudesta A.I.stä. seitsemän persoonallisuuden tyyppejä, jotka vaihtelevat helpoista erittäin kovaa ja tyylejä, kuten kostonhimoinen, typerä ja ”Darksider”! Pelissä on myös räätälöintivaihtoehtoja, ja se sisältää tuhansia mahdollisuuksia matoillemme, tonnia pelivaihtoehtoja ja mukautettuja tasoja, joten voit pelata peliä haluamallasi tavalla!

Lisätiedot

Varastopaikka

Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Genre

Steam

Ean

5050740025202

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PC: Worms Reloaded (GOTY) (latauskoodi)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.