-28%

PC: Worms Ultimate Mayhem (latauskoodi)

9,60  6,90 

PC: Worms Ultimate Mayhem latauskoodi. Latauspaikka: Steam.

Availability: Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Worms Ultimate Mayhem latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Worms ™: Ultimate Mayhem on lopullinen 3D Worms ™ -peli! Lataa aseesi ja kokea kokonaan uusi ulottuvuus tuhoisassa vuoropohjaisessa sarjakuva-toiminnassa! Pelin tuominen 3D: ään luo täysin uusia strategisia ja pelimahdollisuuksia. Yli 70 yhden pelaajan tehtävää ja haastetta, verkossa ja paikallinen multiplayer, jopa 4 pelaajan, 5 moninpelimuodon, Steam Achievementsin, molempien matojen ja aseiden ennennäkemättömän räätälöinnin ja täysin tuhoisat olosuhteet, on täynnä anarkistista sekasortoa. Taistele ja palatkaa läpi kaikki ”Worms ™ 3D” ja ”Worms ™ 4: Mayhem” -matkailut – se on olennaisesti kaksi peliä yhdessä. Lisäämällä HD-grafiikoita, pelien parannuksia ja uutta ylimääräistä sisältöä, se on lopullinen 3D Worms ™ -mallisto!

Lisätiedot

Varastopaikka

Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Genre

Steam

Ean

5050740025196

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PC: Worms Ultimate Mayhem (latauskoodi)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.