-26%

PC: Worms Ultimate Mayhem (latauskoodi)

9,60  7,10 

PC: Worms Ultimate Mayhem latauskoodi. Latauspaikka: Steam.

Availability: Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköisesti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Worms Ultimate Mayhem latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Worms â„¢: Ultimate Mayhem on lopullinen 3D Worms â„¢ -peli! Lataa aseesi ja kokea kokonaan uusi ulottuvuus tuhoisassa vuoropohjaisessa sarjakuva-toiminnassa! Pelin tuominen 3D: ään luo täysin uusia strategisia ja pelimahdollisuuksia. Yli 70 yhden pelaajan tehtävää ja haastetta, verkossa ja paikallinen multiplayer, jopa 4 pelaajan, 5 moninpelimuodon, Steam Achievementsin, molempien matojen ja aseiden ennennäkemättömän räätälöinnin ja täysin tuhoisat olosuhteet, on täynnä anarkistista sekasortoa. Taistele ja palatkaa läpi kaikki ”Worms â„¢ 3D” ja ”Worms â„¢ 4: Mayhem” -matkailut – se on olennaisesti kaksi peliä yhdessä. Lisäämällä HD-grafiikoita, pelien parannuksia ja uutta ylimääräistä sisältöä, se on lopullinen 3D Worms â„¢ -mallisto!

Lisätiedot

Varastopaikka

Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköisesti

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Ean

5050740025196

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PC: Worms Ultimate Mayhem (latauskoodi)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Everyday-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...