-1%

PS4: Playstation Network Card (PSN) 20 EUR (Finland) (latauskoodi)

34,40  33,90 

Playstation Network Card (PSN) 20 EUR (Finland) latauskoodi. Latauspaikka: PSN.

Availability: Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin

Kuvaus

Playstation Network Card (PSN) 20 EUR (Finland) latauskoodi. Latauspaikka: PSN. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Varojen lisäys PlayStation® Network -lompakkoosi onnistuu helposti myös ilman luottokorttia. Täytä PSN-lompakkosi ostaaksesi pelejä, lisäosia, musiikkia, musiikkia ja paljon muuta PlayStation® Storesta ja Sony Entertainment Network -Storesta, joita voit käyttää PS3-PS4-, PS Vita- ja PSP -konsolillasi. PS-Storesta ja Sony Entertainment -Storesta löydät hienoa viihdesisältöä, kuten pelejä, lisäosia, avatareja, teemoja sekä musiikkia ja elokuvia.

Toimitamme kaikki PSN-kortit välittömästi digitaalisena koodina sähköpostiisi. Voit siis lunastaa kortin arvon heti pelitilillesi ja voit ostaa esimerkiksi elokuvia, pelejä, ja musiikkia. PSN-kortti on myös mukava tapa yllättää ystävä!

Lisätiedot

Varastopaikka

Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköpostiin

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Latauskoodit

Genre

PSN

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: Playstation Network Card (PSN) 20 EUR (Finland) (latauskoodi)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.