• Kuvaus
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Olet Bathoryn, joka on tuomittu sankari tuomitussa goottimaailmassa, jonka tehtävä on vapauttaa kuusi eri kirousta.Peli henkii retrohenkistä hack´n´slash toimintaa sekä että grafiikallaan että sivusta päin kuvatulla pelikulmalla.Matkan varrella eteesi asettuu karmeita ja tappavia olentoja, monstereita, pomoja, paholaisia ja tietenkin pirullisia ansoja.Käytössäsi on nippu erilaisia aseita, joita voit hyödyntää demonien eliminoimiseksi.Pelin raskaasta metallisesta musiikista vastaa Curt Victor Bryant (aka Celtic Frost).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: Slain- Back From Hell”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...