• Kuvaus
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Maailman suosituimmat kilpikonnat ovat palanneet! Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat Leonardo, Raphael, Donatello ja Michelangelo seikkailevat omassa toimintapitoisessa pelissään, joka perustuu Nickelodeon-televisiokanavan suosittuun animaatiosarjaan. Toisen ja kolmannen tuotantokauden väliselle ajalle sijoittuva Danger of the Ooze on sivulta kuvattu toimintaseikkailu, jossa on luvassa ninjaisaa taistelua, tasoloikkaa ja pelimaailman tutkimista.

Pahikset, kuten Shredder, Tiger Claw ja erilaiset mutanttijengit aiheuttavat ongelmia New Yorkin kaduilla, viemäreissä ja vähän kaikkialla. Turtles-jengin on pakko pistää kampoihin ennen kuin on liian myöhäistä ja rikolliset valtaavat koko kaupungin itselleen!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze on toimintapitoinen peli lapsille ja lapsenmielisille, ja se tarjoaa hauskoja ja joskus hurjiakin hetkiä suosittujen kilpparihahmojen kanssa. Jokaisella kilppareista on omat voimansa ja ominaisuutensa, joita käyttämällä pelaaja ratkoo niin ongelmia kuin taltuttaa rikollisia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox 360: Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...