• Kuvaus
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Gold Edition sisältää The Elder Scrolls Online pelin sekä neljä tuhtia DLC-pakettia, jotka ovat Imperial City, Orsinium, Thieves Guild ja Dark Brotherhood.
Lisäksi bonuksena ovat mukana Palomino Horse Mount ja 500 kruunua käyttöösi pelin kauppaan (pelin raha koskee vain uusia käyttäjätilejä).The Elder Scrolls Online on huippusuositun ja palkitun roolipelisaagan viimeisin osa.Se laajentaa pelisarjan ensimmäistä kertaa verkkopelaamisen puolelle.Riippumatta siitä seikkaileeko pelimaailmassa yksin tai ystävien kanssa, pelin ainutlaatuisen ja innovatiivisen taistelujärjestelmän ansiosta pelaaja voi keskittyä toimintaan ja taktikointiin käyttöliittymän tuijottelun sijasta.Pelaaja voi valita lukemattomista erilaisista aseista ja panssareista, joita käyttää sekä muokata omia ominaisuuksiaan sen mukaan miten ne sopivat omaan pelityyliinsä.Tamrielin pelimaailmassa seikkaillaan pelaajan ehdoilla.The Elder Scrolls Online kattaa Skyrimin pohjoiset alueet, Morrowindin mysteerinomaiset maat, Daggerfallin kuhisevan metropolin sekä paljon muuta.Valinnat ovat pelaajan -keiden kanssa liittoudutaan, mitä taisteluita käydään ja miten hahmon kohtalo rakentuu Tamrielin maailmassa.The Elder Scrolls Onlinen tarina sijoittuu noin tuhat vuotta ennen The Elder Scrolls V: Skyrim -pelin tapahtumia ja Dragonborn-hahmojen tulemista, aikaan juuri ennen Tiber Septimin valtaannousua, Tamrielin ensimmäistä keisaria.Tässä aikakaudessa kolme liittoumaa toimii kautta mantereen kattavan alueen.Jokainen näistä liittoutumista taistelee vallasta ja pyrkii hallitsemaan Keisarillista kaupunkia ja sen kautta koko Tamrielia.Mutta tätä synkemmät voimat pyrkivät tuhoamaan koko maailman.Ominaisuudet:- Ostamalla pelin voit nauttia seikkailuista ilman kuukausittaista maksua- Tamrielin taistelut alkavat.Kolme liittouman taistellessa valtakunnan herruudesta, synkemmät voimat valmistautuvat maailman tuhoamiseen.- Pelaa kuten haluat!Taistele, rakentele, kalasta, varasta, piiritä tai tutki. Valinta on sinun, kuinka kestävän Elder Scrolls maailman luot.- Verkkopelissä voit seikkailla yksin tai ystävien kanssa.Voit liittyä satojen sotilaiden armeijaan ja osallistua eeppisiin taisteluihin.Peli on pelkästään online moninpeli ja se vaatii luonnollisesti internet yhteyden.Lisäksi sinulla tulee olla myös PC Steam, PlayStation Plus jäsenyys tai XboxLive Gold jäsenyys.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: Elder Scrolls Online: Gold Edition (DLC Expired/so treat as standard)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...