• Kuvaus
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Alunperin Kickstarterissa alkunsa saanut ladattava Friday The 13th: The Game kauhu moninpeli julkaistaan nyt myös fyysisesti Playstation 4:lle, Xbox One:lle sekä PC:lle. Peli on saatavana myös Steamissa.

Pelin kehityksessä ja toteutuksessa on ollut mukana monia legendaarisia Friday The 13th elokuvissa mukana olleita henkilöitä. Moni kauhu fani saa varmasti paljon irti tästä pelistä ja monista yksityiskohdista sekä viittauksista joita pelistä löytyy. Pelissä nähdään elokuvista tuttuja hahmoja ja maisemia.

Fyysisen julkaisun mukana saa ”Bloody Jason” skinin kaikille pelattaville Jasoneille sekä ilmaisen vaatetus packin jokaiselle leiriohjaajalle.

Perjantai 13 moninpelissä voi kerrallaan olla mukana 8 ihmistä. yksi henkilö ottaa Jason Voorheesin roolin tavoitteenaan hoidella seitsemän leiriohjaajaa pois päiviltä ja muut pelaajat yrittävät leiriohjaajina päästä pakoon tai selviytyä kunnes aikaraja menee umpeen.

Peli on tällä hetkellä pelkästään verkkomoninpeli mutta pelin kehittäjät ovat lupailleet myös yksinpelimuotoa tulevaisuudessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox One: Friday the 13th”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...