-43%

PC: Company of Heroes 2: Case Blue Mission Pack (DLC) (latauskoodi)

9,00  5,10 

Company of Heroes 2: Case Blue Mission Pack (DLC) latauskoodi. Latauspaikka: Steam.

Availability: Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköisesti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Company of Heroes 2: Case Blue Mission Pack (DLC) latauskoodi. Latauspaikka: Steam. Latauskoodi toimitetaan välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen sähköpostitse järjestelmämme toimesta.

Pitkän talven 1941 jälkeen saksalainen Wehrmacht käynnisti kesäkuun 1942 suuren kesän loukkaavan koodinimen nimeltä ”Case Blue”. Tämän toimenpiteen tavoitteena oli kaapata Kaukasuksen alueen öljypitoiset maat. Case Blue saavutti upeat aikaiset voitot, mutta vastasi voimakkaasti Stalingradin ympärillä.

Osallistu joukkoon skenaarioita, haasteita ja taisteluja, jotka perustuvat tähän operaatioon. Hallitse mahtavaa saksalaista sotakoneistoa ja viedä voimansa voittoon keväästä läpi kovan talven 1942.

Lisätiedot

Varastopaikka

Digitaalinen tuote, toimitus välittömästi sähköisesti

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Uusi

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Latauskoodit

Genre

Steam

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PC: Company of Heroes 2: Case Blue Mission Pack (DLC) (latauskoodi)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...