• Kuvaus
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Suomalaisen Remedy Entertainmentin toiminta-seikkailu, jossa aika on tärkein aseesi maailmanlopun uhatessa. Peli sijoittuu kuvitteelliseen Riverportin yliopistoon Yhdysvaltain itärannikolle. Tiivistunnelmainen ja jännittävä tarina herää henkiin ennennäkemättömällä tavalla, kun pelaaminen yhdistyy mukaansa tempaavaan TV-sarjaan. Aika itsessään hajoaa epäonnistuneen aikamatkustuskokeen myötä. Jack Joycen on taisteltava salamyhkäistä Monarch Solutionsia vastaan ennen kuin aika kirjaimellisesti loppuu. Tekosi ja valintasi pelissä heijastuvat TV-sarjan tapahtumiin, luoden uuden ja ainutlaatuisen viihdekokemuksen. Tyylikäs myyntipaketti sisältää Quantum Break -pelin (viisi DVD:tä), making of Blu-Ray, making of Book, soundtrack audio-cd:n, kaksi julistetta ja pelin pikaoppaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PC: Quantum Break: Timeless Collectors Edition (steam)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...