Overwatch Figma Action Figure Genji 16 cm

120,50 

Availability: Ennakkotilaus! Tuote toimitetaan kotiin julkaisupäiväksi 02.11.2018. Tuotteen voi myös noutaa heti julkaisupäivänä noutopisteeltämme
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

From the globally popular multiplayer first-person shooter Overwatch® comes a figma of Genji!The figure from Good Smile Company´s amazing ´figma´ series stands approx. 16 cm tall and comes with accessories and figure stand.

Lisätiedot

Varastopaikka

Ennakkotilaus! Tuote toimitetaan kotiin julkaisupäiväksi 02.11.2018. Tuotteen voi myös noutaa heti julkaisupäivänä noutopisteeltämme

Postiluokka

Paketti

Kategoria

Lelut

Tuoteryhma

Figuurit

Ean

4580416904377

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Overwatch Figma Action Figure Genji 16 cm”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.