• Kuvaus
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Bully The Scholarship Edition on Rockstar Gamesin julkaisema avoimeen pelimaailmaan sijoittuva toimintaseikkailupeli.Se sijoittuu Bullworth-nimiseen sisäoppilaitokseen, jossa pelaaja ohjaa 15-vuotiasta Jimmy Hopkinsia. Pelin tarina jakaantuu kuuteen eri kappaleeseen. Koulussa on mahdollista käydä tunneilla. Jokaisesta oppitunnista hyötyy jotain, esimerkiksi liikuntatunneilla oppii uusia taisteluliikkeitä. Koulussa ja sen ulkopuolella on myös mahdollista pelata pelejä, tehdä töitä esimerkiksi postinkantajana, pikaruokalan mainospoikana tai ruohonleikkaajana ja ottaa osaa pyörä- tai kartingkisoihinNyt voit pelata tätä ainutlaatuista toimintaseikkailupeliä myös XboxOne-pelikonsolilla!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox 360: Bully: Scholarship Edition (Plays on Xbox One)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...