Wii U: Wii Fit U Meter (Green)

14,70 

Fit Meter on enemmän kuin askelmittari. Se mittaa mm. voimakkuutta, joten se huomioi käveletkö vai juoksetko, sekä mm. ilmanpainetta.

  • Kuvaus
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Fit Meter on enemmän kuin askelmittari. Se mittaa voimakkuutta, joten se huomioi käveletkö vai juoksetko, sekä ilmanpainetta (korkeuseroja), joten se tunnistaa, että treenaatko mäessä vai tasaisella maalla. Siinä on myös kalorimittari, kello ja lämpömittari!

Wii Fit U julkaistaan testiversiona Nintendo eShop -kauppasovelluksessa 1. marraskuuta. Jos haluat poistaa aikarajan testiversiosta, sinun tulee hankkia Fit Meter -lisälaite ja synkronoida se Wii Fit U -pelin kanssa.

* Fit Meter -lisälaite toimii AINOASTAAN Wii Fit U -pelin kanssa ja se on saatavilla erikseen seuraavina värivaihtoehtoina: musta, punainen ja vihreä!
* Voit ladata Wii Fit U -pelin veloituksetta Nintendo eShop -kauppasovelluksesta 1.11.2013 – 31.1.2014 välisenä aikana. Kokeiluversiota voi käyttää vain 31 päivän ajan, jonka jälkeen sinun tarvitsee ostaa Fit Meter -lisälaite ja synkronoida se pelin kanssa jatkaaksesi treenaamista Wii Fit U -pelissä.
* Fit Meter on paljon enemmän kuin tavallinen askelmittari – se on aktiviteettimittari, joka pystyy mittaamaan korkeuseroja, lämpötilaa ja voimakkuutta – se huomioi esimerkiksi eron kävelyn ja juoksemisen välillä ja sen, että treenaatko mäessä vai tasaisella maalla.
* Fit Meter -lisälaitteessa on myös sisäänrakennettu kalorimittari ja kello. Tämän lisäksi se näyttää myös MET-kaaviot (MET on suosittu harjoittelumetodi, joka keskittyy aineenvaihduntaan ja rasvanpolttoon).
* Siirrä kaikki Fit Meter -lisälaitteen keräämät tiedot langattomasti ja nappia painamalla suoraan Wii Fit U -peliin. Tiedot jaetaan ryhmittäin yksityiskohtaisiksi kaavioiksi – seuraa tarkasti päivittäistä toimintaasi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wii U: Wii Fit U Meter (Green)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...