• Kuvaus
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Kulttiklassikko tekee paluun kauniilla, käsin piirretyillä animaatioilla ja uudella musiikkimaisemalla paranneltuna, tarjoten ainutlaatuisen yhdistelmän tutkimista, toimintaa ja seikkailua!  Meka-Dragon muutti sinut kirouksella liskoihmishirviöksi, ja tehtäväsi on etsiä parannuskeino. Voit palautua ihmiseksi vain löytämällä kirouksia poistavan Salamanteriristin. Tutki suuria, toisiinsa liittyviä paikkoja, joissa elää vihaisia hirviöitä ja eksoottisia lohikäärmeitä. Kun surmaat lohikäärmeitä, kirous vahvistuu ja muuttaa sinut erilaisiksi eläimiksi. Pelaa klassista Hu-Man-hahmoa, tai kauan odotettua Hu-Girliä! Voit pelata myös Lizard-Manina, Mouse-Manina, Piranha-Manina, Lion-Manina ja Hawk-Manina. Tutki Monster Landin salaisuuksia eri hahmojen ainutlaatuisia ominaisuuksia käyttäen. Voit vaihtaa nykyaikaisesta 8-bittiseen grafiikkaan ja ääniin milloin vain, jopa kesken pelin. Kolme eri vaikeustasoa, jotka sopivat rentoon pelailuun ja kokeneille pelaajillekin, ystäville ja perheenjäsenille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Switch: Wonder Boy: The Dragons Trap”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...