• Kuvaus
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Scene It? Twilight on suositun visailupelisarjan uusin tulokas ja perustuu huippusuosittujen Twilight-elokuvien ja -kirjojen maailmaan. Scene It? Twilight haastaa pelaajan tarkkaavaisuuden, muistin ja ongelmanratkaisukyvyn asettaen pelaajan erilaisten visaisten kysymysten ja muiden pulmien eteen.

Fanit oppivat uutta niin Bella Swanista kuin Edward Cullenistakin ja erilaisia kysymyksia on yli 500, luonnollisesti eri vastausvaihtoehdoin, jotka perustuvat elokuvien tapahtumiin, musiikkiin ja ääniraitaan. Paranneltu käyttöliittymä tekee pelaamisesta helppoa ja miellyttävää, vaikkei omaisi mitään aiempaa pelikokemusta. Mukana on niin yksin- kuin moninpelitilatkin tehden pelistä viihdyttävän kokemuksen niin yksin kuin seurassakin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PC: Scene it? Twilight”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...