Xbox One: The Escapists 2

26,70 

Availability: Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 010-022 31)
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

The Escapist 2 tarjoaa pelaajille hauskan tavan kokea vankilaelämää 10 eri vankilassa. Pelin päätavoitteena on pelin nimen mukaisesti paeta vankilasta. Voit työstää monia eri pakoreittejä samanaikaisesti. Päivärutiinit antavat mausteensa vankilaelämään ja ovet ovat avoinna erilaisiin työmahdollisuuksiin, joiden tavoitteleminen ja ylläpitäminen vaativat oikeanlaista tietotaitoa. Työmahdollisuudet antavat mahdollisuuden myös hankkia erilaisia apuvälineitä pakoa varten. Voit hyödyntää yli 300 erilaista tarviketta ja käyttää niitä erilaisiin tarkoituksiin tai jopa modifioida hyödyllisimmiksi tarvikkeiksi tai aseiksi. Vankeja on monenlaisia ja yhteenotot ovat jopa väistämättömiä. Ethän halua ärsyttää epätasapainoisia vankitovereitasi? Itsepäiset ja erittäin hauskat vangit ja vartijat pitävät sinut jatkuvasti varuillasi ja toisaalta tarjoavat mukavaa viihdettä. Kun olet paennut vankilasta, voit katsoa miten pärjäsit muita paenneita pelaajia vastaan. Erilaiset vankilat ja teemat tuovat lisää erilaisia pakomahdollisuuksia löydettäväksi. 1-4 pelaajaa – voit pelata myös jaetulla ruudulla.

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 010-022 31)

Postiluokka

Kirje

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox One

Alakategoria

Pelit

Ean

5060236968708

Tuottaja

Sold Out

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox One: The Escapists 2”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...