• Kuvaus
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Zombi on selviytymiskauhupeli, jonka tapahtumapaikkana toimii raunioitunut Lontoo, jossa ihmiset ovat kuolemaisillaan virusperäisen zombie pandemian takia. Pelaajan hahmona toimii satunnainen Lontoon asukas, joka taistelee yksin selviytyäkseen Lontoon kaduilla, kunnes Preperiksi kutsuttu veteraanisotilas pelastaa hänet opastamalla pelaajan turvataloon. Prepper opettaa pelaajan selviytymään ja käskee häntä suojelemaan turvataloa pandemialta. Samalla Preper antaa pelaajalle armeijan kehittämän huipputeknologisen varustuksen johon kuuluu tutka, sekä scanneri.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox One: Zombi”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Saatat myös pitää...