-59%

PS4: Call Of Duty: Infinite Warfare (Legacy Edition) – sisältää Modern Warfare remastered-pelin!

48,59  19,70 

Call of Duty: Infinite Warfare palaa juurilleen, jossa on klassinen kahden armeijan taistelu.

Availability: Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 0600-302 302)
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Call Of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition -erikoisversio sisältää Call of Duty: Infinite Warfare -pelin lisäksi Call of Duty: Modern Warfare Remastered -pelin (arvo 35 euroa) – yhteispaketti huippuhintaan!

Call of Duty palaa takaisin pelisarjan juurille Infine Warfaren myötä. Pelin keskiössä on suurenluokan konflikti, joka on levinnyt koko aurinkokuntaan. Astu kapteeni Reyesin saappaisiin ja taistele armotonta Settlement Defence Frontia vastaan pelastaaksesi ihmiskunnan raakalaismaiselta tuholta.

Kapteeni Reyes on Tier 1 Special Operations -pilotti, joka toimii valtavan UNSA-taistelualus Retributionin komentajana. Tehtävänäsi on tuhota lähes ylivoimainen ja fanaattinen SDF, joka kylvää tuhoa ympärilleen. Taistele vaikuttavissa ympäristöissä eri planeetoilla, missä käytössäsi on uusia aseita.

Peli sisältää kolme pelitilaa: kampanja, moninpeli ja Zombies.
– Kampanja palaa pelisarjan juurille ja tarjoaa kiehtovan tarinan. Koe klassinen, tulevaisuuteen sijoittuva sodankäynti, jossa ihmiskunnan konflikti on levinnyt koko aurinkokuntaan.
– Moninpeli tarjoaa pelisarjalle tutun ketjupohjaisen liikkumisjärjestelmän, jota päästään hyödyntämään tehokkaasti moninpelikartoilla. Uppoudu nopeatempoiseen ja hurjaan sodankäyntiin!
– Uusi Zombies-pelitila tarjoaa vauhdikasta yhteistyöpelaamista ja ainutlaatuisen tarinan.

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 0600-302 302)

Postiluokka

Kirje

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Pelit

Genre

Räiskintä

Ean

5030917197253

Tuottaja

Activision

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: Call Of Duty: Infinite Warfare (Legacy Edition) – sisältää Modern Warfare remastered-pelin!”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.