-8%

PC: Razer Electra v2 USB -peli- ja musiikkikuulokkeet (käytetty)

71,40  65,90 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Kuvaus

Upea ääni on avain pelimenestykseen. Razer Electra V2 USB on ensimmäinen askel kohti voittoa Razer-etulyöntiaseman turvin. Tasapainoista äänentoistoa varten suunnitelluissa Razer Electra V2 USB -kuulokkeissa on erikoisviritetyt 40 mm:n audioelementit, jotka tuottavat hallittua, ytimekästä bassoääntä ja kirkkaan terävää diskanttiääntä. Nosta pelaamisesi uudelle tasolle virtuaalisen 7.1 Surround -äänen avulla, jolloin voit uppoutua äänimaailmaan totaalisesti.

Ominaisuudet:
– 40 mm kaiutinelementit
– Joustava ja kevyt pääntuki alumiinista
– Virtuaalinen 7.1 Surround -ääni
– Monen laitealustan tuki
– Irrotettava varsimikrofoni
– USB-liitäntä (PC | Mac )

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Paketti

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PC

Alakategoria

Kuulokkeet

Ean

8886419371304

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PC: Razer Electra v2 USB -peli- ja musiikkikuulokkeet (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.