TY Mini BOOS – Paw Patrol Collectibles

12,50 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Kuvaus

Lystikkäät Ty-Pehmolelut saapuvat. Hahmoina Paw Patrol-sarjassa Ryhmä Hau-lastenohjelmista tutut figuurit. Verkkokaupan toimituksessa yksi sattumanvarainen figuuri – jos sinulla on erityistoive tietyn hahmon suhteen, mainitse tämä tilauksen kommentissa, ja pyrimme täyttämään toiveen (tai olemme yhteydessä ennen toimitusta, jos juuri kyseinen hahmo on sillä hetkellä loppu.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Paketti

Kunto

Uusi

Kategoria

Lelut

Tuoteryhma

TY

Ean

0008421251001

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TY Mini BOOS – Paw Patrol Collectibles”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.