PS2: God of War (original) (käytetty)

15,20 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Toiminnan täyteinen ja todella näyttävä God of War. Kreikan mytologiasta ammentava eppinen seikkailu, joka tuo loistavat toimintakohtaukset sopivilla lisäelementeillä puzzleista, näyttäviin animaatioihin ja ympäristöihin.

Arvosteluja:
”God of War is one of the best action adventure games on the PlayStation 2, and it should not be missed. Superb” – GameSpot 9.3/10

GameSpy 5/5
Game Informer 10/10
GamePro 4.5/10

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS2

Alakategoria

Pelit

Genre

Action & Seikkailu

Ean

0711719684053

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS2: God of War (original) (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.