PS1: South Park (käytetty)

16,70 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Tuote ei ole alkuperäräis kansissa. South park on first person shooter peli. Pelissä pelaat yhdellä sarjan päähahmoista(Cartman, Kyle, Stan tai Kenny). Pelaajan pitää voittaa erilaisia vihollisia, monilla eri aseilla joita löytyy eri tasoista kun he yrittävät löytää ulospääsyn. Tasojen läpi pääsemisen lisäksi, pelaajan täytyy myös estää tasolla olevien suurien vihollis määrien pääsemästä ulos ensin. Jos he epäonnistuvat siinä joutuvat he puollustamaan South parkia lyhyessä minipelissä tason jälkeen.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS1

Alakategoria

Pelit

Genre

Roolipelit

Ean

3307215716298

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS1: South Park (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.