PS4: Battle Worlds Kronos (käytetty)

11,70 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Vuoropohjainen sotastrategiapeli, jossa kolme laajaa kampanjaa ja yli 60 tuntia pelattavaa. Sadaskahdeskymmenes perimyssota on alkamassa. Imperiumin valtasukujen alukset lähestyvät taisteluplaneetta Kronosta, turvallisesti ulkoistetun sodan voittaja saa oikeuden seuraavan keisarin nostamiseen valtaistuimelle. Edellisen perimyssodan loppuhuipennuksena Kronoksen taivasta värittivät sienipilvet, mutta onko taisteluplaneetta sittenkään niin tyhjä kuin valtaapitävät sen odottavat olevan?Taisteltavana on kolmen kampanjan verran perimyssotaa juonittelevien aatelisten, mediapelin ja planeetan edellisestä ydinsodasta selvinneiden asukkaiden kolmiossa. Kronoksen puhuvien päiden turhan runsaalla tekstillä eteenpäin vievä tarina on lähinnä siedettävä kehys sotimiselle.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PS4

Alakategoria

Pelit

Genre

Strategia

Ean

9006113008569

Tuottaja

Nordic Games

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PS4: Battle Worlds Kronos (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.