-14%

Xbox 360: Call of Duty: World at War (käytetty)

15,70  13,50 

Call of Duty: World at War jatkaa tuttua, koukuttavaa moninpelitoimintaa.

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Huom! Peli kuvasta poiketen Classics-painosta.

Call of Duty: World at War -pelissä eletään toisen maailmansodan dramaattisia viimeisiä päiviä, ja pelaajan on kukistettava akselivaltojen joukot niin Euroopassa kuin Tyynellämerelläkin. Tarjolla on Call of Dutyn tuttua elokuvamaista pelattavuutta maailmanlaajuisessa mittakaavassa.

Ohjaa Yhdysvaltain merijalkaväen miestä tai venäläissotilasta erilaisissa Euroopan ja Tyynenmeren jalkaväki-, ajoneuvo- ja laskuvarjotehtävissä. Ennennäkemättömän syvällistä ja vaihtelevaa toisen maailmansodan taistelua – monipuoliset taktiikat ja aseet ja vaihtelevat ympäristöt Länsi-Euroopan raunioista keisarillisen Japanin ryteikköihin tempaavat pelaajan mukaan eeppiseen yhteenottoon.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox 360

Alakategoria

Pelit

Genre

Action & Seikkailu

Ean

5030917060526

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox 360: Call of Duty: World at War (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.