-55%

Xbox 360: Halo Reach (käytetty)

25,80  11,70 

Halo Reach. Mahtavan selviytymistarinamme ensimmäinen luku on vihdoin saapunut.

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Ennen kuin Covenant päihitettiin Maassa ja ihmiskunta voitiin pelastaa, Reach-planeetalla käynnistyi huima taistelu, joka muutti historian kulun.

Halo Reach. Mahtavan selviytymistarinamme ensimmäinen luku on vihdoin saapunut.

Lähde Noble Team -ryhmän mukana vaikeisiin olosuhteisiin suorittamaan huipputärkeää tehtävää, jonka tavoitteena on pelastaa ihmisrodun tulevaisuus. Spartan-soturin rohkeuden ja uhrautuvaisuuden turvin sinun on varmistettava, ettei ihmiskunnan ensimmäinen puolustustaistelu jää samalla viimeiseksi.

Arvostetun Bungien kehittämä Halo: Reach peli sijoittuu vuoteen 2552 Reachin taisteluun, joka edelsi Halo: Combat Evolvedia. Uudessa pelissä on parempi tasapainotus aseiden tehoissa, entistä upeammat grafiikat ja täysin uudet aseet. Peli kehittyy ja laajentuu entisestään tarjoten mahtavaa pelattavaa yhä useammalle.

Halo Reachissä Planeetta Reachin Noble-ryhmän rohkeiden spartalaisten on jälleen kerran taisteltava Elite-sotureita vastaan. Pelissä voi hioa taitojaan, saada käyttöön parempia aseita ja parantaa rankingia Arenassa – kaikki tekniset toiminnot ovat entistä ehompia. Invasion-tehtävässä voi taistella yksin tai käyttää moninpelitilan parannettuja sosiaalisia toimintoja liittolaisten hankkimiseen.

Täysin uutta tekniikkaa, uusia hahmoja, lisää mukautusmahdollisuuksia ja ainutlaatuinen keinoäly – pelissä taistellaan ihmiskunnan eloonjäämisen puolesta Reachissa!

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox 360

Alakategoria

Pelit

Genre

Xbox Live

Ean

0885370164114

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox 360: Halo Reach (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.