Xbox: Halo Combat Evolved (käytetty)

16,70 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Alus ammuttuna ja pakkolaskun tehneenä sankarimme on päätynyt muinaiselle rengasplaneetalle nimeltä Halo. Vastoinkäymiset eivät kuitenkaan lopu siihen, vaan vastassa on kuitenkin voimakas muukalaisrotujen liittoutuma, joka tunnetaan nimellä Covenant. Ihmiskunnan selviytymisen puolesta pelaajan ohjastama sankari joutuu ankaraan sissisotaan näitä muukalaisia vastaan samalla kuin salaperäisen Halon salaisuudet paljastuvat. Tämän lähemmäksi sodan todellisuutta ei peli voi päästä. Halonâ„¢ edistynyt grafiikka tekee pelistä hämmästyttävän todentuntuisen. Epäilykselle ei jää sijaa: se olet todella sinä, joka tähtäät vihollista sormi liipasimella. Vakuuttavaan asearsenaaliin kuuluu kaikki mahdollinen kivääristä plasmapistooliin.
Tehtäväsi on paljastaa Halon salaisuus ja pelastaa ihmiskunta sen viholliselta Covenantilta. Aloitat sissisodan, jossa keinoja ei kaihdeta. Taistella voi joko joukossa jaetulla ruudulla neljällä pelaajalla tai 16 pelaajan voimin verkossa.
Hökkäykset tapahtuvat jalan tai erilaisten ajoneuvojen ja sotakoneiden avulla, jotka ovat ihmis- tai vihollisalkuperää. Sekä sisä- että ulkoympäristöt ovat niin todentuntuisia, että on helppo uskoa olevansa Hollywoodin scifi-maailmassa, missä kaikki keinot vihollisen tuhoamiseksi ovat sallittuja. Halo on peli, joka on arvostettu yhdeksi maailman parhaista.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox

Alakategoria

Pelit

Genre

Räiskintä

Ean

0805529790667

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox: Halo Combat Evolved (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.