Xbox One: LEGO The Hobbit

27,70 

Huippusuositun LEGO The Lord of the Rings -pelin tekijöiden uusi luomus on LEGO The Hobbit.

Availability: Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 010-022 31)
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Huippusuositun LEGO The Lord of the Rings -pelin tekijöiden uusi luomus on LEGO The Hobbit, joka on saanut innoituksensa Hobitti-trilogian kahdesta ensimmäisestä elokuvasta: Hobitti: Odottamaton matka, ja juuri elokuvateattereihin saapuneesta elokuvasta Hobitti: Smaugin autioittama maa.

Interaktiivisessa LEGO The Hobbit -pelissä pelaajat voivat pelata suosikkielokuviensa maisemissa ja seurata Hobitti Bilbo Reppulia, jonka velho Gandalf houkuttelee mukaansa auttamaan Thorin Tammikilpeä ja hänen kääpiökumppaneitaan. Bilbo jättää turvallisen Konnun taakseen ja matkustaa Keskimaan halki auttaakseen kääpiöitä valloittamaan takaisin menettämänsä Ereborin kuningaskunnan, joka sijaitsee Yksinäisellä vuorella. Matkalla hän tutustuu Peikkoihin, vaarallisiin Örkkeihin ja tietenkin Klonkkuun ja hänen aarteeksi kutsumaansa sormukseen. Pelaajat hyödyntävät ja yhdistelevät kääpiöiden ainutlaatuisia kykyjä – usein hullunkurisin tuloksin – selvittääkseen moninaisia tehtäviä, jotka lyövät laudalta kaikki aiemmissa LEGO-videopeleissä koetut seikkailut.

Ominaisuudet:

* Tee tutkimusretki Keskimaahan ja vieraile elokuvien avainpaikoilla, kuten Repunpäässä, ja samoa Sumuvuoret ylittävän vaarallisen Ylä-solan halki, tai paljasta Hiisikaupungin, Synkmetsän ja Rivendellin synkät salaisuudet
* Osallistu aarteenetsintään, kaiva esiin jalokiviä, löydä vihollistesi kätketyt rahat, ja valmista voimakkaita taikaesineitä tai rakenna valtavia, uusia LEGO-rakennelmia
* Pelaa Hobitti-elokuvan suosikkihahmonasi. Voit olla esimerkiksi Bilbo, Gandalf tai joku monista kääpiöistä Thorin, Fili, Kili, Oin, Gloin, Dwalin, Balin Bifur, Bofur, Bombur, Dori, Nori ja Ori. Jokaisella hahmolla on oma erityinen – ja melkoisen hullunkurinen – kykynsä. Esimerkiksi Bomburia voidaan käyttää trampoliinina, jonka avulla hänen kumppaninsa voivat “ponnahtaa mahallaan” pois vaarasta!
* Kerää, yhdistele ja tao Sepänpajassa uusia esineitä Mithrillistä, joka on arvokkainta metallia, mitä Keskimaasta löytyy
* Voita arvoituspelissä ja opi hallitsemaan Sormuksen voimaa
* Pelaa perheesi ja ystäviesi kanssa yksinkertaisella ”drop-in, drop-out” -pelitavalla (käytettävissä vain pelikonsoleissa) tai langattomasti (3DS ja PlayStation Vita, vaatii kaksi pelikorttia).

Lego Hobbit -pelissä on mukana elokuvasta tutut hahmot. Liity Bilbo Reppulin, Gandalf Harmaan, Thorin Tammikilven ja Kääpiöiden joukkoon heidän odottamattomalle matkalle.

Bilbo Reppuli
Muiden hobittien tavoin Bilbo Reppuli nauttii rauhallisesta elämästä Hobittilassa. Hän on onnellinen, kun ruokakomero on täynnä ja kädessä on hyvä kirja. Reppulin suvulla ei ole tapana lähteä suin päin matkaan. Paitsi silloin, kun Gandalf Harmaa ja kolmetoista kääpiötä ilmestyvät Bilbon kotiovelle. Häntä pyydetään liittymään Thorin Tammikilven seurueeseen ja lähtemään mukaan seikkailuun. Yhdessä heidän on päihitettävä hirveä lohikäärme ja tuotava takaisin kääpiöiden varastettu aarre. Onko Bilbosta ”varkaaksi”, jota seurue tarvitsee tehtävän suorittamiseen? Vaikka hän joutuu luopumaan nenäliinoista ja säännöllisistä aterioista? Kaikkien yllätykseksi (eikä vähiten hänen itsensä) Bilbon nokkeluus ja rohkeus osoittavat, ettei tätä hobittia ole karvoihin katsominen. Eikä hänen elämänsä enää koskaan ole ennallaan…

Gandalf Harmaa
Gandalf Harmaa on Keski-Maan velhoista voimakkain. Sauva on hänen luotetuin maaginen aseensa. Sen avulla hän voi langettaa loitsuja. Sauva on myös erinomainen kävelykeppi. Hän liittyy matkalle pelastaakseen Ereborin kääpiövaltakunnan ja kauan sitten varastetun aarteen tulta syöksevän lohikäärme Smaugin kynsistä. Matkan varrella Gandalf löytää vihjeitä siitä, että muinainen pahuus on saattanut palata maailmaan. Totuutta selvittäessään Gandalfin on jätettävä ystävänsä oman onnensa nojaan, kun hän lähtee matkalle, joka vie hänet Keski-Maan pimeimpiin loukkoihin.

Thorin Tammikilpi
Kun Thorin Tammikilpi oli nuori kääpiöprinssi, hän joutui voimattomana seuraamaan, kuinka hirveä tulta syöksevä lohikäärme hajotti hänen kansansa ja maansa. Ereborin kääpiövaltakunta oli raunioina. Kukaan ei tullut auttamaan henkiinjääneitä, ja aiemmin niin ylväänä tunnetun rodun oli pakko lähteä maanpakoon. Nyt Thorinista on kasvanut kääpiöiden seurueen voimakas ja peloton johtaja, ja hän lähtee pelastamaan kotimaataan sekä tuhoamaan pedon, joka on aiheuttanut hänen kansalleen sellaisen kärsimyksen.

Klonkku
Klonkku oli alun perin hobittien kaltainen olento nimeltä Sméagol. Lukuisten vuosien ajan hänen kehonsa ja sielunsa ovat kuitenkin myrkyttyneet pienen, yksinkertaisen kultasormuksen voimasta. Hän on piilotellut sormusta syvällä pimeässä luolassa Sumuvuorilla. Klonkku ei tiedä tämän sormuksen todellista luontoa. Hän tietää vain, että se on hänen ”aarteensa”, joka on hänelle kallisarvoisempi kuin itse elämä. Tavattuaan sattumalta tunkeutujan luolastossaan Klonkku huomaa, että hän on menettänyt ”aarteensa”! Hän aavistaa – aivan oikein – että sormus on nyt erään Bilbo Reppulin, Konnusta lähteneen hobitin käsissä. Yli vuorien ja joutomaiden alkaa vuosia kestävä takaa-ajo, jonka seurauksena moni menettää henkensä, kunnes lopulta tämän viheliäisen olennon käsissä on koko Keski-Maan kohtalo.

Tauriel
Tauriel on Synkmetsän haltiavartijoiden päällikkö. Hänen nimensä tarkoittaa ”Synkmetsän tytär”, ja juuri sellainen hän on. Kauneudestaan ja viehkeydestään huolimatta hän on vahva ja erittäin vaarallinen tikareineen, jousineen ja nuolineen, jos joku uhkaa hänen valtakuntaansa. Useimpien haltioiden tavoin hän ei luota kääpiöihin, mutta arvostaa ja kunnioittaa sitä liittoa, joka on pitkään vallinnut hänen kansansa ja ihmisten välillä. Hän toimii aina voimakkaan oikeudentajunsa ohjaamana ja on rakastettu johtaja sekä ystäviensä voimakas liittolainen.

Kääpiö Kili
Kili on Filin nuorempi veli. Hän on Thorin Tammikilven uskollinen veljenpoika. Kili on luonteeltaan huoleton ja jossain määrin uhkarohkea, ja hän on tähän asti elänyt auvoista ja ongelmatonta elämää. Hän on melko hyvännäköinen, vahva ja ketterämpi kuin useimmat muut, jos häneltä kysytään. Hän haluaa pitää hauskaa, eikä mikään pysty murtamaan häntä henkisesti. Hän on taitava taistelija ja jousimies, joka on harjoitellut aseiden käyttöä nuoresta pitäen. Kili on yksi kääpiöiden seurueen nuorimmista jäsenistä, ja hän on vakaasti päättänyt osoittaa muille oman arvonsa.

Lisätiedot

Varastopaikka

Tilaustuote, toimitusaika ei vahvistettu, kysy saatavuutta (puh. 010-022 31)

Postiluokka

Kirje

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox One

Alakategoria

Pelit

Genre

Lajittelemattomat

Ean

5051892168854

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox One: LEGO The Hobbit”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.