PSP: daxter (käytetty)

9,90 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Tarina sijoittuu Jak 2:n alussa sivuutettuun kahden vuoden jaksoon, jolloin Daxterin paras ystävä Jak on vankina ja Daxterin tehtävänä vapauttaa toverinsa. Tätä yrittäessään Daxter pestautuu konkurssin partaalla olevan yrityksen tuholaistorjujaksi. Pelissä ohjataan Daxteria, joka pystyy juoksemaan ja hiipimään neljällä jalalla. Pelin edetessä otetaan käyttöön myös erilaisia ajoneuvoja. Aseenaan Daxter käyttää sähköistä kärpäslätkää ja sytytysnesteruiskua, jota voi tarvittaessa käyttää myös ilmassa leijumiseen ja liekinheittimenä.

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Ilmainen toimitus

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

PSP

Alakategoria

Pelit

Genre

Action & Seikkailu

Ean

0711719646464

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PSP: daxter (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.