-29%

Xbox 360: Blood Bowl (käytetty)

28,40  20,20 

Availability: Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti
  • Kuvaus
  • Lisätiedot
  • Arviot (0)
  • Tilaa laskulla - kulut 0e!

Kuvaus

Nyt sivuun sipsuttelu ja hissuttelu ruohokentältä! Blood Bowl tarjoaa sananmukaisesti brutaalia jenkkifutista, jossa yhdistyy Warhammerin kaltainen fantasiamaailma. Veripalttua tarjoavat Örkit, Metsänkeijut, Ukot, Kääpiöt ja monet fantasiahahmot ihmisten lisäksi. Luvassa kaksi erilaista pelimoodia. Ensimmäisessä pelimoodissa on luvassa todellista toimintaa ja rappausta. Älä aikaile käyttää likaisia otteita ja murjoa vastustajia jauhamaan ruohoa. Toinen pelimoodi perustuu alkuperäiseen Games Workshopin mestarilliseen pöytäpeliin, joka sisältää runsaasti erilaisia pelivälineitä ja strategioita. Lisäksi voit pelata kavereitasi vastaan online-pelinä. … Blood Bowl – se brutaali pallopeli!

Ominaisuudet

* Kaksi pelimuotoa – alkuperäinen vuoropohjainen ja reaaliaikainen
* 8 pelirotua ihmisistä örkkeihin eri pelityyleineen – Humans, Orcs, Skaven, Dwarfs, Wood Elves, Goblins, Lizardmen, Chaos.
* 15 mestaruuden ja cupin kampanja – kehitä oma huippujoukkueesi
* Kehitä oma online -liiga ja kerää kaverisi osallistumaan turnajaisiin
* Kätevä tutoriaali ja kolme (3) vaikeustasoa

Lisätiedot

Varastopaikka

Heti Kauppakeskus REDI:n myymälässä & toimitus heti

Postiluokka

Kirje

Kunto

Käytetty

Kategoria

Pelaaminen

Tuoteryhma

Xbox 360

Alakategoria

Pelit

Genre

Urheilu

Ean

3512289016377

Tuottaja

GIOTECK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xbox 360: Blood Bowl (käytetty)”

Voit maksaa tilauksen halutessasi täysin kuluttomalla laskulla! Maksuttoman laskun valitaksesi valitse ostoskorissa maksutavaksi Mash-lasku. Laskulle saat maksuaikaa keskimäärin 45 päivää (tilauskuukautta seuraavan kuun loppuun) ja ennen eräpäivää maksaessasi lasku on täysin koroton ja kuluton!
  Myös muut maksutapamme ovat lisämaksuttomia. Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.